Noże WOLL: sprzęt na długie lata
Dobry nóż to podstawa w każdej kuchni. Porządny może ułatwić sporo czynności, zaś tępy - przysporzyć wielu zmartwień i nerwów. Postaw na dobrej jakości noże WOLL, które charakteryzują się wyjątkową twardością i wytrzymałością. Pozostają odporne na zniekształcenia, starcia i wysokie temperatury. Jak to możliwe? Przekonaj się!
Powłoka tytanowa: dlaczego warto?
Polecane przez nas niemieckie noże WOLL zostały wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Pokryto je powłoką tytanową, przez co nie ścierają się, nie rysują i nie odkształcają. Dzięki temu będą służyły Ci w kuchni przez długie lata. To doskonała alternatywa dla ich tradycyjnych odpowiedników. Co ważne, nie wchodzą one w reakcję z żywnością, przez co bez obaw możesz używać ich do krojenia wszystkich produktów.
Jakość i precyzja noży WOLL
Jak już wspomnieliśmy, tytanowe noże WOLL wyróżniają się niemiecką precyzją wykonania. Nic dziwnego, na każdym etapie ich produkcji dba się o najmniejsze szczegóły. Są hartowane lodem, dzięki czemu można myć je w zmywarce. Pozbawione śrub, pozostają wygodne w użyciu. Wybierz model, który najlepiej sprawdzi się w Twojej kuchni, i przetestuj, jak wygodne i ostre może być cięcie domowym nożem!